Over Sportiek Nederland

 

V.a. 1 juli 2020 is Sportiek Nederland overgenomen door Winfried Achterhof

Met de overname van de sportzaak van mijn vader begin jaren 80 begon mijn loopbaan als zelfstandig ondernemer. Na enkele jaren besloot ik mij te specialiseren op de wintersport en alles wat daarbij hoort qua materiaal. Begin jaren negentig erkende ik het potentieel van online bestellen en thuis laten bezorgen voor een klein bedrijf en startte naast mijn bedrijf met Sportiek Nederland, toendertijd één van de allereerste webshops in Nederland. Mijn doel was – en is nog steeds – kwaliteitsproducten op een makkelijke en snelle manier bij mijn klanten te laten komen, tegen een aannemelijke prijs.

Door mijn jarenlange ervaring in de (winter)sportbranche kunt u met vrijwel elke vraag over de op deze site aangeboden artikelen bij mij terecht.

Sinds 2008 ben ik ook eigenaar van A&P Box-it.nl, waar u ook dakdragers, dakkoffers, sneeuwkettingen, fietsdragers en winterbanden kunt huren en kopen. Klanten die hun op deze site online bestelde artikelen liever zelf afhalen, bied ik die mogelijk bij het hoofd-filiaal van A & P in Den Haag en de partner-filial in Doetinchem.

Onder Klantenservice vindt u de contactgegevens en routebeschrijvingen.

Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet te mailen of – vooral bij dringende vragen -, te bellen!

Ik help u graag!

Met sportieve groet,
Winfried


Gegevens:
Naam: Sportiek Nederland
Adres: Westvlietweg 74c, 2495 AB Den Haag

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »