Thule - Dakdrager Voet 7104

Dakdragervoet voor open dakrails.

Lees meer...
Artikelnummer: ThV7104
Aantal: 3


De Dakdragervoet Thule 7104 is speciaal voor auto's met open dakrails van normale afmetingen. Een (open) dakrail is een dakrail die u met uw hand kunt omsluiten (een "buis" die aan de onderzijde VRIJ is, en dus niet aansluit op het dak).

Het ontwerp is hedendaags en sluit nauw aan op de moderne auto-ontwerpen. Deze Thule dakdragerset voldoet aan de eisen van de voorgestelde norm City Crash.

De voet is te gebruiken in combinatie met een set standaard of aluminium Aero stangen. De voet is exclusief een slotenset.

Alle Thule onderdelen (voet, drager, kit, slot) zijn ook als set verkrijgbaar.


De juiste combinatie kunt u vinden in de Thule Fit-Guide.

Kies de voet-stang-kitserie combinatie die voor uw auto wordt aangegeven en meld het exacte kitnummer (zoals  aangegeven in de Fit-Guide) in de bijzonderheden bij bestelling.

BELANGRIJK: Alleen de door de Fit-Guide gegeven of door ons uitgezochte opties passen op uw auto. Voeten, stangen en kitjes zijn niet inwisselbaar.

Komt u er niet uit? Stuur ons een bericht met de gegevens van uw auto via het contactformulier met als onderwerp: Th7104.


voetenset voor auto's met open dakrail o.a.:
Alfa Romeo, Audi, BMW, Buick, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Daihatsu,
Dodge, Fiat, Ford, Honda,
Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Landrover, Lexus, Mazda, Mercedes, MG, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porche Cayenne, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen,VW, Volvo. 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen